Visst, maten är förmodligen mer central än godiset på en fest, i alla fall om merparten av festdeltagarna är över 20. Det betyder inte att godiset är oviktigt. Av den anledningen tänkte jag att vi i det här inlägget ska titta på några godistyper som är snudd på obligatoriska att ställa fram på bordet efter att maten intagits.

  • Läsk – cola, Sprite, Fanta, vare sig det ska drickas som det är eller användas som bas i drinkar är läsk ett måste för halloweenfesten. Om läsken ska användas för drinkar får du fundera över vilken drink som ska erbjudas på festen.
  • Chips – när det gäller chipsen är det rimligt att tänka brett. Många föredrar lättsaltade chips framför allt annat, andra vill ha någonting med smak. När det gäller smaksatta chips är det bäst att tänka klassiskt: grill-, dill- och sourcreamchips funkar alltid.
  • Nötter – chipsen ska självklart kompletteras med nötter. Många ser det som ett nyttigare snack än chips, och de ska ju också ha någonting att småtugga på.
  • Sött godis – om du frågar mig så är sötsaker inte lika självklart som snacks på halloweenfesten. Men det är som sagt bäst att tänka brett. Köp en blandning av olika godissorter, som lösgodis. Blanda choklad, björnar, Refreshers och så vidare.

Du kan beställa godis hos https://www.partykungen.se/, allt det som jag listade ovan. Det bästa med att beställa godiset online är förstås att det blir bekvämare. Särskilt om du ska ha en stor halloweenfest och behöver köpa godis/snacks i stora volymer. Möjligheten att få hela beställningen levererad direkt hem till dörren kan vara guld värd.