”Vi tänker på våra kroppar och omgivning”

För att säkra kvalitén gör vi det mesta själva. Vi lagar helt enkelt all mat från grunden!

Vi kokar all sylt här med riktiga bär, det gör att lingonsylten innehåller 65 – 70% bär och hallonsylten vi serverar innehåller 60% bär och hälften så mycket socker som köpt sylt.

Likaså med majonnäsen görs här i källaren, vineagretter likaså.

Allt bröd och kakor bakas på plats (även glutenfria brödet bakas här).

På det sättet kontrollerar vi vad vi serverar och kan lättare hjälpa gäster med allergier, detta ger en renare mat.

Vi arbetar hårt med att i den mån det går göra gluten och laktosfria rätter. Våra såser är alltid glutenfria.

Tex vår hemslagna bearnaisesås och raggmunkarna är helt fria från gluten och laktos.

Är man osäker är det bara att fråga!

Den maten som blir över skänks till riacenter (Hela människan) som arbetar med socialt arbete för utsatta människor.

Detta är en viktig del av oss, och detta gör också att vi är noggranna med att all maten som serveras också äts upp.

Vi gillar inte när medmänniskor tar till sig och bara kastar maten. Speciellt när den kan mätta en socialt utsatt människa.

Vi försöker ut i fingerspetsarna göra det bästa vi kan varje dag vi öppnar, vi lyckas inte alltid men har målsättningen att det skall vara på topp varje dag.

Vi jobbar hårt för att ha så bra råvaror som går, vi testar noggrant alla nya produkter som vi beställer innan använder dem som ordinarie råvaror.

Väl mött!